Paskui Vėją

Viduržemio jūros regiono virtuvės restoranas

Restoranas apjungia gardžiausius patiekalus, pasižyminčius tik aukščiausios kokybės ingredientais ir tiek visiems puikiai žinomais, tiek naujai atrastais skoniais. Vyrauja šiame regione labai vertinami namų gamybos, tradiciniai patiekalai. Bus galima paragauti ir Klaipėdos regionui būdingų šviežios žuvies, jūros gėrybių patiekalų. Vyno kortą ir gėrimų meniu sudarė tikri savo srities profesionalai, tad išsirinkti gali ir patys išrankiausi. Restorano svečiai visada gali kreiptis į kvalifikuotą darbuotoją dėl vyno rekomendacijos prie atitinkamo patiekalo.

Restoranas talpina 44 svečius viduje (esant poreikiui bus galima praplėsti šį skaičių iki 80) bei dar 88 svečiai gali susėsti išskirtinėje restorano terasoje su vaizdu į marias bei jachtų prieplauką.

Kiekvieną rytą viešbučio ir kitiems svečiams bus tiekiami buffet tipo pusryčiai.
Maisto pasirinkimą sudarys: kiaušinių patiekalai, įvairių rūšių dešrelės, crepes, lengvi užkandžiai, ekologiškos košės, šviežia duona bei desertai, vaisiai ir daržovės.
Tevėliams bus sudaryta galimybė pašildyti/ paruošti pusryčius ar kitus dienos patiekalus patiems mažiausiems restorano ir viešbučio svečiams. Svečiai turės galimybę pusryčiauti lauko terasoje.
O taip pat bus teikiama ir room service paslauga, kai darbuotojai užsakymą patieks tiesiai į viešbučio kambarį arba suruoš užkandžius ir gėrimus iškylai prie jūros.

Restorano interjeras – marinistinis. Vyraus balti, mėlyni, pilki atspalviai. Interjero detalės bei baldai sudaro lengvumo įspūdį, išryškina restorano vietos unikalumą, jachtklubo koncepciją bei pabrėš vasaros sezono pojūtį.
Restorano terasoje jaukiais vakarais padės mėgautis rūpestingas personalas, puikus maistas, patogūs lauko baldai, šildytuvai.

 

BARAS “Paskui Vėją”
Jachtos pirmagalį imituojantis baras
Restorano interjeras – marinistinis. Vyraus balti, mėlyni, pilki atspalviai. Interjero detalės bei baldai sudaro lengvumo įspūdį, išryškina restorano vietos unikalumą, jachtklubo koncepciją bei pabrėš vasaros sezono pojūtį. Restorano terasoje jaukiais vakarais padės mėgautis rūpestingas personalas, puikus maistas, patogūs lauko baldai, šildytuvai.

Tvirtai esame įsitikinę, kad kokteilis Gin Tonic yra turbūt stilingiausia ir skaniausia visų laikų rafinuotumo ir tuo pačiu plėvėsiškumo sinergija vienoje long drink stiklinėje. Visų laikų gaiviausias vasaros kokteilis Lietuvoje žinomas tiktai keletos formų bei pavidalų, nors pasaulyje jau senokai mėgaujamasi didele skonių ir spalvų gama. Turėdami tai galvoje, barą „Paskui veją“ dedikuojame būtent Gin Tonic kokteiliui, pristatome kiek įmanoma daugiau kokteilio skonių bei receptų. Be kita ko, žinoma, galima atsigaivinti ir kitais klasikiniais kokteiliais, alumi, šampanu, vynais bei plačia gama stipriųjų gėrimų (viskis, romas, džinas, grappa ir kt.)

Susisiekimui palengvinti, o ir įpūsti šiek tiek daugiau romantiškos bei vėjavaikiškos nuotaikos, padeda Jachtklube veikiantis vandens taksi. Naujutėlaitis 7 vietų kateris pasiruošęs perkelti restorano svečius iš Klaipėdos ir atgal. Norintiems siūloma pramoginė žvejyba bei smagus turas po Kuršių marias.

Atsiliepimų dar nėra. Būkite pirmas!